Vi har overenskomst med den offentlige sygesikring
Se adresse

Supervision

Jeg tilbyder supervision til psykologer på alle uddannelsesniveauer, samt til social- og sundhedspersonale indenfor andre faggrupper (læger, socialrådgivere, pædagoger mv.) Supervisionen kan foregå individuelt eller i gruppe. 
 
I tilknytning til supervisionsforløb tilbyder jeg særskilt mindfulnesstræning. Mindfulness programmet kan optimere udbyttet af supervisionen væsentligt. 
 
Aktuelt superviserer jeg en gruppe af familiebehandlere i Silkeborg Kommune, PPR i Albertslund, , Handicapteam i Fredensborg Kommune, PPR Rudersdal, undersøgelsesteamet i Roskilde kommune, familieambulatoriet på Næstved sygehus, psykologer i Randers kommune og på Færøerne og undersøgelsesteamet i Røde Kors. Yderligere har jeg flere individuelle supervisions forløb, specielt omkring forældrekompetenceundersøgelser. 
 
I Børne- og Familiepsykologisk selskab i Psykologforeningen har jeg over tre kvart år, 8 hele dage, et supervisionsforløb med forskellige psykologer vedrørende forældrekompetenceundersøgelser.
 
Jeg superviserer flere plejefamilier.
 
Jeg har superviseret familieterapeuter på Familiecenter Poppelgården, Børne- og Familieteamet i Oasis, Børne- og Familieteam på Bispebjerg Bakke, Københavns Kommune, to teams i Lyngby Tårbæk Kommune og Børne- og Familieteamet i Halsnæs Kommune, behandlergruppen i Dialog Mod Vold og Familiecenter Løvdal i Helsingør Kommune, PPR Frederiksberg og Glostrup Observationshjem.. 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 16 32 04, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Lisbeth Liebmann, Cand. Psych
Kratbjerg 201
3480 Fredensborg
Telefon: 26 16 32 04
E-mail: lili@psyknord.dk
CVR: 33436777
     
Psykologerne i Nordsjælland | klinik i Fredensborg og Hellebæk | Tlf. 2616 3204 | lili@psyknord.dk