Vi har overenskomst med den offentlige sygesikring
Se adresse

SSAP

SSAP - Story Stem Assessment Profile
I samarbejde med The Anna Freud Center i London har Psykologerne i Nordsjælland ved psykolog Lisbeth Liebmann i mange år organiseret et 3 dages certificeringskursus i SSAP. Organiseringen er nu videregivet til Børne og Familiepsykologisk selskab. Jeg superviserer stadig i testen.

Jeg superviserer fortsat i brugen af testen og analysen.
 
Vurderingsredskabet kan både bruges til klinisk brug og til undersøgelser af børn mellem 4 og 9 år. Barnet præsenteres for 13 små hverdagshistorier, som det skal færdiggøre. Uden at barnet direkte bedes fortælle om sine konkrete livserfaringer, bliver disse udspillet i de præsenterede historier.
Historierne filmoptages, således at disse kan scores efterfølgende. Barnet præsenteres via historierne for følelsesmæssigt udfordrende situationer, som udgør ethvert barns erfaring. Dette inkluderer følelsesmæssige dilemmaer, at komme fysisk til skade, adskillelse fra forældre, grænsesætning og afvisning. Ved uddybende spørgsmål, inviteres barnet til at fortælle, hvad det tænker.
SSAP er et brugbart og validt redskab til vurdering af børns indre verden. Der er signifikant overensstemmelse med resultater fra AAI og CAI.
 

Kurset er godkendt på til specialistuddannelsen på børnemodulet og det tværgående modul. For yderligere oplysninger kontakt Lisbeth Liebmann, lili@psyknord og fra BFPS Tina Moellmann Jensen tinamoellmann@hotmail.com

 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 16 32 04, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Lisbeth Liebmann, Cand. Psych
Kratbjerg 201
3480 Fredensborg
Telefon: 26 16 32 04
E-mail: lili@psyknord.dk
CVR: 33436777
     
Psykologerne i Nordsjælland | klinik i Fredensborg og Hellebæk | Tlf. 2616 3204 | lili@psyknord.dk