Vi har overenskomst med den offentlige sygesikring
Se adresse

SSAP

SSAP - Story Stem Assessment Profile 2020
Næste kursus er endnu ikke planlagt. Afholdes ca. en gang årligt
 
I samarbejde med The Anna Freud Center i London udbyder Psykologerne i Nordsjælland ved psykolog Lisbeth Liebmann et 3 dages certificeringskursus i SSAP.
 
Det er 9. gang, at dette kursus udbydes i Danmark. SSAP er udviklet af psykolog Jill Hodges, som i samarbejde med medarbejdere fra  The Anna Freud Centre har udviklet dette redskab til vurdering af børn i alderen 4-9 år.
Underviser i år er Gabrielle Lees, som har arbejdet klinisk med testen i en årrække. Gabrielle har flere gange undervist på kurserne i Danmark. Hun er tilknyttet som underviser ved TAFC. 
Hun er vældigt inspirerende i stand til at formidle stoffet
 
Vurderingsredskabet kan både bruges til klinisk brug og til undersøgelser af børn mellem 4 og 9 år. Barnet præsenteres for 13 små hverdagshistorier, som det skal færdiggøre. Uden at barnet direkte bedes fortælle om sine konkrete livserfaringer, bliver disse udspillet i de præsenterede historier.
Historierne filmoptages, således at disse kan scores efterfølgende. Barnet præsenteres via historierne for følelsesmæssigt udfordrende situationer, som udgør ethvert barns erfaring. Dette inkluderer følelsesmæssige dilemmaer, at komme fysisk til skade, adskillelse fra forældre, grænsesætning og afvisning. Ved uddybende spørgsmål, inviteres barnet til at fortælle, hvad det tænker.
SSAP er et brugbart og validt redskab til vurdering af børns indre verden. Der er signifikant overensstemmelse med resultater fra AAI og CAI.
Kurset afholdes for en lille gruppe på max 15 deltagere for at sikre tæt dialog med underviserne. Kurset gennemføres  med minimum 12 tilmeldte.
Kurset er godkendt på til specialistuddannelsen på børnemodulet og det tværgående modul. For yderligere oplysninger kontakt Lisbeth Liebmann, 26163204 eller skriv en mail på lili@psyknord.dk.
 
Dato Næste kursus endnu ikke planlagt. Tilmelding: På mail lili@psyknord.dk,. Ved tilmelding vil faktura blive fremsendt. Du er kun sikret en plads ved betaling. Sidste frist for tilmelding .2020. Sidste frist for tilmelding er d. 10.6.2020
Sted: Kratbjerg 201, 3480 Fredensborg
 
 
Pris: kr. 9700 inklusiv evaluering af egne scores på to tests, certificering og forplejning på kursusdagene.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 16 32 04, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Lisbeth Liebmann, Cand. Psych
Kratbjerg 201
3480 Fredensborg
Telefon: 26 16 32 04
E-mail: lili@psyknord.dk
CVR: 33436777
     
Psykologerne i Nordsjælland | klinik i Fredensborg og Hellebæk | Tlf. 2616 3204 | lili@psyknord.dk