Vi har overenskomst med den offentlige sygesikring
Se adresse

Mindfulness

Næste kursus er endnu ikke planlagt. Kurset forløber over 8 gange.
 
Mindfulness indgår som en del af min praksis i ethvert samtaleforløb. Jeg starter løbende nye træningsprogrammer. 
Du er velkommen til at ringe til mig og høre nærmere om indholdet og tiderne for næste træningsperiode. 
 
Programmet består af 8 gange træning af to timer
 
I mindfulness træningsprogrammet vil der med enkle metoder blive arbejdet med at gøre hverdagen mere nærværende. Der behøves ikke de store ændringer eller et stort tidsforbrug, men en større opmærksomhed og disciplin i din daglige praksis. 
 
I træningsprogrammet vil du lære at leve mere fokuseret og koncentreret i din hverdag. For netop ikke at leve dit liv i fortiden eller have din opmærksomhed på alt det, som du skal gøre og nå i fremtiden. Mindfulness er velegnet ved mange former for psykologiske udfordringer, fx ved øget tendens til bekymringer og selvkritik. Vi er ofte ret hårde mod os selv og får ikke vist os selv tilstrækkelig omsorg og medfølelse i en travl hverdag.

Formålet med kurset er at blive introduceret til at lære at organisere sindet på nye måder ved at udvikle og træne evnen til at være accepterende, ikke-dømmende, grænsesættende, medfølende og til at bruge visdom til at forstå os selv og andre.
Vi træner en åbenhed, venlighed, viden og motivation til at hjælpe andre og én selv til at finde modet til at rumme vanskelige og ubehagelige tilstande, og gøre noget ved dem. Mindfulness omhandler bl.a. den menneskelige evne til bevidst at rette sin opmærksomhed mod tilstande i og uden for en selv, på en ikke dømmende og accepterende måde.

I træningen arbejder vi primært med korte oplæg og øvelser, herunder visualiseringsøvelser, opmærksomhedstræning og åndedrætsteknikker, der støtter udviklingen af medfølende kvaliteter.
 
Pris: 3800 kr. plus moms incl. undervisningsmateriale, mindfulness app og forplejning. 
 
Har du en henvisning fra egen læge får du tilskud via sygesikringen. I så fald er egenbetalingen kr. 1700.
 
Du er altid velkommen til at ringe til mig.
 
Yderligere information og spørgsmål: 
Send en e-mail (bedst): lili@psyknord.dk eller Ring: 2616 3204
 
Du kan nu gratis hente Mindfulness lydfiler til både Apple enheder og Android enheder. Du søger på "mindfulness for alle". (sæt det i anførselstegn, så kommer du direkte til mine filer)
Til Android enheder kan du bruge følgende link https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.reinke.mindfulness. Du skal skrive mindfulness for alle i anførselstegn, så finder du mine filer.  Filerne er en gratis gave til dig udarbejdet af Lisbeth Liebmann.
 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 16 32 04, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Lisbeth Liebmann, Cand. Psych
Kratbjerg 201
3480 Fredensborg
Telefon: 26 16 32 04
E-mail: lili@psyknord.dk
CVR: 33436777
     
Psykologerne i Nordsjælland | klinik i Fredensborg og Hellebæk | Tlf. 2616 3204 | lili@psyknord.dk